بیشتر بدانیم...
شهرشناسان سه عامل را تعیین کننده وضعیت شهر دانسته اند این سه عامل عبارتند از :
1- مسایل جهان بینی: شامل نوع نگرش به جهان،
دین و مذهب، مسلک، فرق متفاوت اجتماعی است چرا که شهر تبلور کالبدی جامعه ای است که در آن میزید.
2- عامل اقتصادی: شامل مباحثی چون تعریف مادی جهان ،نحوه تولید و توزیع ثروت ومصرف است.همچنین پدیده غارت – دفاع که گویای تاثیرات جدی مسایل اقتصادی بر سرنوشت و حیات شهرهای ما بوده است .
3- عامل محیط یا اقلیم و ویژگیهای زیست محیطی : که در حیات شهرها و نقشی که عناصر طبیعی برتعیین موقعیت شهرهادر تمدنهای نخستین داشته است .
در مدتی که دانشجوی رشته شهرسازی هستید مطمئنا از تاثیر هر یک از عوامل گفته شده آگاهی دارید . اما مدتی پیش به مطالبی برخوردم که نشان می داد چگونه تفکر شیطان پرستی بر طراحی شهرهای غرب تاثیر گذاشته است . برای ما کاملا تاثیر اصول اسلامی بر شهرهای ایران ملموس و باور پذیر است . فروریختن دیوار ربض ، ایجاد عناصر کالبدی جدید و یا تغییر یافته مانند مسجد جامع ، بازار ، مدرسه ، میدان ، حمام عمومی ، کاروانسرا و اصولی مانند : وحدت ، نظم ، سلسله مراتب و ... . اصولی که در طول دوران پس از اسلام همواره توسط مردم به صورت آگاهانه استفاده می شده است. اما در مقابل نمادها و اصولی که در شهرسازی "شیطان گرا" در برخی شهرهای غربی به کار گرفته شده است کاملا مرموزانه و به احتمال زیاد بدون خواست قلبی اکثریت مردم آن شهرها صورت پذیرفته است . (البته در مواردی این نشانه ها کاملا برای مردم آن شهر دارای بار معنایی هستند) احتمالا این علامتها و نشانه ها برایتان آشنا باشد چون هر روز بعضی از آنها را بر روی در و دیوار دانشکده هم می بینید . حال چند نمونه از تفکرات و عقاید شیطان پرستان (فراماسونری) و نمود کالبدی آن ها در شهرهای غرب بررسی می کنیم .
پرگار و گونیا (یکی از مهمترین و معروفترین علامات).
در وسط این دو علامت، حرف G قرار گرفته است. (به اعتقاد فراماسونها، « Goat = بز » نماد شیطان است)
عدد 33 : 33 در فراماسونری عددی خوش یمن است و صاحب درجه ی 33، بیشترین قدرت را داراست. در سمبل بسیاری از گروههای ماسونی از جمله در علامت مربوط به یک گروه ماسونی شهر (Memphis) آمریکا (که نام شهر باستانی Memphis مصر را برخود نهاده اند) ، عدد 33 بکار رفته است.
ادامه دارد...
مرتبط : شهر هزار چهره
منابع :
- جزوه درسی «تاریخ شهرنشینی و شهرسازی ایران» ، خانم دکتر استادی
- وبلاگ اسلام حقیقی www.genuineislam.blogfa.com
- وبلاگ اختاپوس www.octopus.parsiblog.com
| نوشته شده توسط در یکشنبه 88/4/7 و ساعت 12:23 عصر |
نظرات دیگران()